Persoonlijke rijlessen op basis van uw behoeftes

Professionele rijlessen door PVR Rijbewijzen regio Leuven

PVR Rijbewijzen te Tienen is dé ideale partner om u op weg te helpen naar het behalen van uw rijbewijs. Door middel van begeleiding op maat van uw behoeftes zorgen wij voor een optimale slaagkans bij elk rijexamen. Wij bieden privé rijlessen theorie en praktijk rijbewijs B aan in de omgeving van Tienen, Aarschot en Leuven.

Eerste rijles

Net in het bezit van een voorlopig rijbewijs? Dan kunt u opteren om een aantal rijlessen te volgen bij PVR Rijbewijzen te Tienen. De eerste rijlessen gebeuren steeds met ons lesvoertuig voorzien van een dubbele bediening om de veiligheid te garanderen.

Rijexamen

Wij zorgen voor begeleiding op maat in aanloop naar uw praktisch rijexamen. Een persoonlijk aangepaste begeleiding en lessen op de baan in het échte verkeer zorgen ervoor dat u op een correcte wijze wordt klaargestoomd.

Bijsturing

Wanneer we spreken over bijsturing kijken wij eerst en vooral waar de leerling staat en aan welke punten nog gewerkt moet worden. Een oplossing op maat van de behoeftes van onze klanten staat dus steeds centraal.

Opfrissing

Voor wie lange tijd niet gereden heeft met de wagen en deze vaardigheid moet hervatten, is een opfrissing van zowel de praktische als theoretische kant steeds interessant. Ook hier bekijken wij vooraf wat de noden zijn.

Kandidaat begeleider

Bent u kandidaat begeleider voor iemand die binnenkort zijn rijbewijs wil halen? Zorg er dan voor dat u de juiste methodes en technieken kent en laat u vooraf begeleiden door PVR Rijbewijzen!

Tarieven

Opleiding  eigen wagen € 42.50/u
Opleiding leswagen € 52.50/u
Examenbegeleiding € 105.00/u

Kies voor een expert op vlak van auto rijlessen regio Leuven en contacteer PVR Rijbewijzen!

 

Interessante links