Wel een rijbewijs, weinig rijervaring

Optimale rijbegeleiding

Wie over een rijbewijs beschikt maar om één of andere reden lange tijd niet meer met de wagen gereden heeft, heeft er alle baat bij om onze opfrissingslessen te volgen. Met onze ruime ervaring zorgen wij voor een goede rijbegeleiding in de streek van Leuven die u in staat stelt om terug veilig en alert de baan op te gaan.

Jong of oud

De opfrissing die wij voorzien kan allerlei elementen bevatten: wegcode, theoretische kennis, praktische kennis,… Afhankelijk van uw eigen behoeftes zorgen wij voor een gevatte rijbegeleiding in uw eigen verkeersomgeving in en rond Leuven. Dus zowel jonge personen als mensen met een rijpere leeftijdscategorie zijn bij ons meer dan welkom.

Diverse redenen

De reden waarom een heropfrissing van uw rijvaardigheid noodzakelijk is kan zeer uiteenlopend zijn. Het kan gaan om een bepaald trauma of ongeluk dat u gehad hebt waardoor u lange tijd niet meer kon rijden maar personen die angst hebben om in druk verkeer of op de autosnelweg te rijden kunnen eveneens bij ons terecht.

De eerste les gebeurt steeds met ons omgebouwd lesvoertuig. Wanneer wij het veilig achten kan de omschakeling naar gebruik van een eigen wagen gebeuren.  Uiteraard wordt alles steeds uitgebreid met u besproken.

Tarieven

Opleiding  eigen wagen € 42.50/u
Opleiding leswagen € 52.50/u
Examenbegeleiding € 105.00/u

 

Bel of mail ons vandaag nog voor info en check zeker onze facebookpagina voor recente nieuwigheden!